Despre noi

Deliciigourmet.ro  este un magazin online de produse gourmet creat in 2020, un an al provocarilor.

Ideea de inceput a fost imbinarea a 2 concepte: cel de natural, de slow food si cel de gourmet, sinonim de calitate artizanala, de rafinatete culinara.

Este stiut faptul ca Italia e cunoscuta nu doar ca  “il Bel Paese” , ci si ca  “tara celor 1000 de gusturi” , fiecare regiune avand un patrimoniu enogastronomic ce cuprinde produse si retete tipice,  “asa cum doar bunica le facea”.

Traditie si inovatie sunt 2 cuvinte cheie, cand vorbim de produse gourmet italiene. Intalnind Italia, cunoscand-o, intrand in acest spatiu identitar enogastronomic, am inceput sa apreciem simplitatea si diversitatea bucatariei italiene. De aici si pana la a cunoaste micii producatori, cei care valorizeaza teritoriul, cei care pastreaza intacte valorile traditiei agricole, inovandu-se an de an, a fost doar un pas.

Sa apropiem putin bucataria mediteraneeana, care este modelul nutritional cel mai salutar!

Se spune ca fiecare alegere, pe care o facem, ne poarta catre o alta alegere si astfel se creeaza o inlantuire, care semnifica ”strada pe care o strabati”.

De ce bucataria italiana este atat de renumita ?

Simplitatea este primul cuvant care imi vine in minte, vorbind despre gastronomia italiana. Apoi, ceea ce am apreciat mereu este faptul ca italienii “fructifica” la propriu toate roadele pamantului, fiecare condiment, fiecare planta comestibila, fiecare fruct sau leguma, in orice sezon, avandu-si locul intr-o “reteta a bunicii”.

Speram sa fim pe gustul tau, la magazinul online Delicii Gourmet!

Ce doreste sa ofere Deliciigourmet.ro?

In primul rand gustul natural autentic italian, produse de inalta calitate, preparate cu truda si rabdare, asa cum cere traditia agricola si dezvoltarea sustenabila. Produse si preparate gourmet care sa satisfaca pe deplin placerile consumatorului.

Clientul modern este exigent si atent la ceea ce consuma, noi dorim sa satisfacem pe deplin exigentele si cautarile sale culinare. Paste artizanale, orez si cereale antice, ulei extravirgin de masline, otet balsamic, sosuri gourmet, delicii dulci tipice, specialitati italiene, acestea reprezinta selectia noastra de produse si de producatori totodata.

Naturalete, artizanat, produse de origine protejata provenite prin filiera scurta, este ceea ce dorim sa punem in valoare.

Motto-ul nostru este : “Naturalmente, de bun-gust’’ .

O selectie de produse si delicatese gourmet care se doreste a fi o “calatorie” in lumea gustului gourmet Made in Italy, pe care sa o “savuram” impreuna!

A gati inseamna a cultiva pasiunea pentru alimente pe alese, cu gust natural, ce stimuleaza creativitatea noastra in bucatarie. O experienta senzoriala dinamica, ce ne poarta mereu in cautare de noutati. 

Hai sa descoperim impreuna gusturi noi, metode noi de a gati si de a prepara conservele, ce nu lipsesc din camara consumatorului gourmet!

“Bunatatea este unica investitie care nu da gres niciodata”. – Henry David Thoreau