Termeni si conditii

TERMENI SI CONDIŢII

Termenii şi condiţiile de mai jos stabilesc şi reglementează utilizarea site-ului   www.deliciigourmet.ro.

 Vă rugăm sa citiți cu atenție conținutul acestei secțiuni. Termenii “site”, “acest site” și “site-ul” folosiți în prezentul document  fac referire la site-ul  www.deliciigourmet.ro . Design-ul si conținutul site-ului aparțin în exclusivitate S.C. MEGISTOS S.R.L. și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Prin termenii “utilizator”, “vizitator” și “dumneavoastră”  înțelegem  toate persoanele fizice și/sau juridice care acceseaza site-ul  www.deliciigourmet.ro, indiferent de motiv.

POLITICA DE VÂNZARE ONLINE
 

Pentru a putea face cumparaturi de pe   www.deliciigourmet.ro nu este obligatorie crearea unui cont de membru.
Totuși, se recomandă  înregistrarea deoarece:

  • prin crearea unui cont în magazinul online deliciigourmet.ro veţi putea să iniţiaţi/ finalizaţi comenzile rapid, memora adresa de facturare/ livrare, vizualiza şi urmări comenzile dumneavoastră;
  • clienții înregistrați beneficiază de oportunităţi, chiar dacă cumpără doar ocazional, având acces la promoțiile pe care le desfășurăm ;
  • sunteţi informat cu prioritate despre produsele noi şi promoţiile în curs.

Nu se vor onora comenzile plasate, în cazul datelor  incomplete, incorecte sau in situatii de indisponibilitate în stoc.

Prin finalizarea comenzii clientul consimte că datele furnizate sunt corecte şi pot fi folosite pentru livrarea comenzii. Totodată, clientul va fi de acord ca reprezentaţii magazinului online www.deliciigourmet.rosă-l contacteze telefonic, prin e-mail sau prin intermediul oricărui mijloc de comunicare agreat de magazinul online  www.deliciigourmet.ro, în orice situaţie în care va fi necesar.

Totodată,   www.deliciigourmet.ro poate anula unilateral o comandă plasată de client, ori de câte ori consideră că există motive obiective în acest sens.

Comanda plasată de către un client mai poate fi anulată unilateral în următoarele situaţii:

  • invalidareatranzacţiei de către procesatorul de carduri agreat de magazinul online ( Europayment Services S.R.L. );
  • adresa de livrare a fost furnizată greşit de către client pentru 2 comenzi consecutive;
  • utilizarea conţinutului şi a informaţiilor postate pe site şi care sunt proprietatea exclusivă a magazinului online www.deliciigourmet.ro, în alte scopuri decât cele de uz personal.

În cazul în care comanda a fost înregistrată şi plătită pentru un produs indisponibil,  www.deliciigourmet.ro va returna suma plătită pentru acel produs în termen de 48  ore din momentul în care magazinul online a luat la cunoştinţă acest fapt.

Clientul este îndreptăţit să anuleze o comandă în termen de maxim 24 (douăzeci si patru) de ore din momentul plasării, fără să invoce un motiv, cu condiţia de a anunţa în scris intenţia sa reprezentanţilor italianshops.ro la adresa de e-mail info@deliciigourmet.ro.

DREPTUL DE A RENUNŢA LA CONTRACT ŞI RETURNAREA PRODUSELOR ALIMENTARE:


Conform legislatiei in vigoare (Ord. 34/2014 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta – art 12, pct a) si Directivei 97/7/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20.05.1997 privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta – art 3, pct (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, bauturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la resedinta acestuia sau la locul sau de munca prin distribuitori stabili nu pot fi denuntate unilateralO data produsele primite acestea nu mai pot fi returnate. Din motive de siguranta alimentara si igiena, Megistos  SRL nu accepta returnarea produselor alimentare.

Livrarea produselor comandate se efectuează în termen de maxim 3-15 zile lucrătoare din momentul în care a fost plasată comanda, transportul fiind asigurat prin intermediul firmelor de curierat de pe teritoriul Romaniei, cu care societatea noastra are contract de colaborare. In cazul produselor cu precomanda livrarea va fi concordata cu clientul, in functie de specificul produselor si de posibilitatea stocului la producator.

Reamintim că, expedierea produselor are loc din Romania; costurile de transport  fiind ridicate,  www.deliciigourmet.ro vine totuși în întâmpinarea clientului, suportând  total sau parțial  cheltuielile de transport. In cazul produselor cu precomanda, livrarea se va concorda cu clientul, in functie de cantitatea ceruta si specificul produselor.

Astfel, livrarea este GRATUITĂ pentru comenzile cu valoare de minim 250 lei !

Dacă valoarea comenzii NU va depăși 250 de lei, clientul va suporta un cost de 18 lei, indiferent de greutatea sau de compozitia coletului. În momentul finalizarii comenzii acest cost se va regasi in mod automat in suma totala a comenzii.

În momentul în care comanda este expediată veţi primi o notificare automată pe adresa dumneavoastră de e-mail.

Recomandăm completarea de către client la adresa de livrare a adresei la care se află în mod uzual în timpul orelor lucrătoare ( ex. adresa de la locul de muncă, etc ).

Reprezentantul firmei de curierat  vă va contacta înainte de livrarea produselor comandate şi veţi putea confirma sau modifica adresa de livrare ( obligatoriu acelaşi oraş ).

Magazinul online  www.deliciigourmet.ro  livrează comenzile doar pe teritoriul României!!
Nu se pot onora comenzile telefonice!

INDICAŢII DESPRE PRODUSE ŞI PREŢURI
 

Magazinul online  www.deliciigourmet.ro comercializează produse alimentare gourmet, proveniente din Italia, la preţuri accesibile, oferind tot timpul anului reduceri de preţ semnificative clienţilor noştri şi multe promoţii.

Produsele comercializate de magazinul online  www.deliciigourmet.ro sunt achiziţionate de S.C. Megistos S.R.L. din Italia, direct de la producatori.  Fotografiile produselor oferite spre comercializare vor releva cât mai mult posibil imaginea reală a produsului.

Preţurile produselor pot fi modificate, şi din acest motiv recomandăm să verificaţi preţul final de vânzare înainte de a comanda.

Preţul afişat în dreptul fiecărui produs include TVA!  Produsele care se află în promoție vor fi facturate la pretul afisat pentru perioada de promotie. De asemenea, valabilitatea reducerilor de preț este limitata de stocurile noastre sau ale furnizorilor noștri. În oricare dintre aceste cazuri, vă vom informa prin e-mail sau telefonic.

Fiecare produs beneficiază de garanţie în conformitate cu prevederile legilor 449/2003. 

S.C. Megistos S.R.L. va expedia catre client  doar produsele care se incadrează in  termenele de valabilitate si garantie, înscrise pe ambalaj. În conformitate cu art. 11 din legea 449/2003 clientul poate solicita în cazul lipsei conformităţii/garanţiei returnarea produsului, înlocuirea sau restituirea contravalorii acestuia.

METODE DE PLATĂ
 

În formularul de comandă clientul are posibilitatea să aleagă una din cele 3 variante moderne de plată:

  • numerar la livrare ( veți plăti produsele la livrare,  prin agenţii companiei de curierat );
  • prin transfer bancar (doar pentru persoane juridice)- după ce comanda dumneavoastră a fost recepţionată vă vom  trimite factura proforma ce va contine numărul de cont, numărul comenzii şi detaliile necesare. Plata o veţi efectua în avans în contul nostru bancar, deschis la ING Bank Bacău. O confirmare de plată ne va fi transmisă ulterior pe email. Este important să indicaţi numărul comenzii pentru a atribui corect plata comenzii dumneavoastră;
  • plata prin card – simplu şi rapid, acest mod de plată vă oferă posibilitatea de a cumpăra produse din magazinul online deliciigourmet.ro în deplină siguranţă.

Procesarea datelor de card bancar se face în mod exclusiv pe serverele S.C. EuroPayment Services S.R.L. Introducerea acestor date se face utilizând o conexiune criptata SSL pe 128 biţi, în deplină siguranţă pentru dumneavoastră.

SCHIMBAREA PRODUSELOR
 

Pentru a putea schimba un produs este necesar să comunicaţi intenţia dumneavoastră reprezentanţilor magazinului online, la adresa de e-mail info@deliciigourmet.ro.

Produsele achiziţionate de la magazinul online www.deliciigourmet.ro pot fi schimbate de către clienţii nostri în termen de 5 ( cinci ) zile de la data intrării în posesia comenzii. Schimbarea unuia sau a mai multor produse se va face doar in cazul necondordantei cu comanda, al neconformitatii produselor din punct de vedere al termenului de garantie sau al integritatii ambalajului.

MODIFICĂRI ŞI ACTUALIZĂRI TERMENI ŞI CONDIŢII
 

Termenii şi Condiţiile pot fi modificate oricând de către magazinul online www.deliciigourmet.ro, fără a invoca un motiv, anunţa în scris, telefonic sau prin  orice alt mijloc de comunicare disponibil utilizatorii site-ului.

Termenii şi Condiţiile pot  fi puse în acord cu  legislaţia şi regulamentele care pot fi modificate la un moment dat de către autorităţile statului.

DREPTURI DE AUTOR
 

Întregul conţinut al acestui site este proprietatea exclusivă a S.C. Megistos S.R.L. şi este protejat de legislaţia română.

Utilizarea şi folosirea site-ului şi a conţinutului său de către orice persoană fizică sau juridică, pentru alt scop decât cel personal sau orice alt fel de scop, fără acordul S.C. Megistos S.R.L., este strict interzisă.

De asemenea S.C. Megistos S.R.L. nu este răspunzătoare de interpretarea eronată a informaţiilor şi a imaginilor postate pe site-ul www.deliciigourmet.ro.

Eventualele conflicte între S.C. Megistos  S.R.L. şi utilizator pot fi rezolvate pe cale amiabilă, iar dacă aceasta nu va fi posibilă/ aplicabilă, conflictul va fi soluţionat în instanţă pe teritoriul României, în conformitate cu legile în vigoare.

PROTECTIA DATELOR

Deliciigourmet.ro  recunoaște importanța de a păstra datele personale ale clientilor si alte contrapartide confidentiale și protejarea drepturilor lor de confidențialitate. În consecință, Deliciigourmet.ro a adoptat o Politica de confidențialitate globală in conformitate cu standardele aplicabile. 

NEWSLETTER ŞI ALERTE
  

În momentul în care utilizatorul site-ului îşi creează un cont/se înregistrează, consimte că a citit şi că este de accord cu termenii şi condiţiile magazinului nostru.

Clientul are opţiunea să bifeze dacă doreşte sau nu să primească newslettere din partea magazinului online  www.deliciigourmet.ro.

Dezactivarea “ Newsletterelor ” este disponibilă după autentificarea în secţiunea “ Contul meu ”.Aici poţi modifica opţiunile tale pentru newsletterele şi alertele pe care vrei să le primeşti pe e-mail.Magazinul online www.deliciigourmet.ro îşi rezervă dreptul de a selecţiona persoanele cărora le va trimite newslettere!

PROGRAM DE FUNCŢIONARE ŞI RELAŢII CU CLIENŢII
 

Programul de funcţionare al magazinului online  www.deliciigourmet.ro este non-stop 7 zile/ 24 ore.

Comenzile pot fi plasate non-stop. Programul de relaţii cu clienţii  www.deliciigourmet.ro se desfăşoară în intervalul orar 09.00 – 20.00 de luni până sâmbătă.

FEEDBACK
 

În cazul în care există întrebări sau sugestii în legătură cu produsele comercializate pe site sau în legătură cu conţinutul paginilor ( text, poze, etc ) vă rugăm să ne lăsaţi un contactați pe adresa de e-mail info@deliciigourmet.ro, în intervalul orar 09.30 –20.00 de luni până sâmbătă.

Orice alte comentarii, întrebări, idei, sugestii, comunicări privind funcţionalitatea site-ului şi îmbunătăţirea conţinutului paginilor expuse pe site, devin proprietatea exclusivă   

S.C. Megistos S.R.L.

DISPOZIŢII FINALE
 

Magazinul online www.deliciigourmet.ro îşi rezervă dreptul de a modifica orice conţinut al acestor Termeni şi Condiţii, de asemenea poate efectua orice altă modificare asupra structurii paginilor postate pe site, fără o notificare în prealabil către utilizator sau membru.

În eventualitatea în care apar pe site anumite erori de natură tehnică  www.deliciigourmet.ro nu va putea fi făcută responsabilă.

De asemenea  www.deliciigourmet.ro îşi rezerva dreptul de a posta pe site-ul propriu materiale publicitare de orice natură, cu obligaţia respectării legislaţiei în vigoare.

Prin folosirea site-ului www.deliciigourmet.ro  clientul este singurul responsabil pentru toate activităţile care decurg prin utilizarea acestuia. Clientul răspunde pentru orice daune materiale, electronice, sau de orice altă natură produse site-ului, colaboratorilor noştri sau a altor terţe persoane cu care  www.deliciigourmet.ro are contract.