Arancini, rețetă siciliană autentică de orez
‘’Arancini’’, rețetă siciliană autentică de orez este un simbol al bucătăriei siciliene. Numele vine de la forma lor de ‘’arance’’, adică de portocale și de
Prima pagină » Blog
‘’Arancini’’, rețetă siciliană autentică de orez este un simbol al bucătăriei siciliene. Numele vine de la forma lor de ‘’arance’’, adică de portocale și de
Se vorbeste foarte mult despre dieta mediteraneeana, ca model nutritional: ei bine, dieta medieraneeana a fost recunoscuta de UNESCO, ca facand parte din “patrimoniul imaterial
Conceptul de convivialitate e la fel de stravechi ca si omenirea. Se spune ca, pentru a cunoaste un popor, trebuie sa ii cunosti traditiile si
Slow Food este o initiativa italiana, a lui Carlo Petrini si se naste in 1986 la Bra, Provincia Cuneo, ca raspuns-protest impotriva raspandirii fast food,
Costiţele de miel cu oţet balsamic sunt un preparat extravagant şi delicios pentru masa de Paşti, asta tocmai datorită reducţiei de oţet balsamic. Grosimea ideala
Crema Zabaione: oua, zahar si vin Marsala. Acestea sunt 3 ingrediente simple pentru o misterioasa reteta tipica a gastronomiei italiene. Misterioasa in ceea ce priveste
Vei primi luna de luna detalii cu ofertele speciale si noutatile exclusive de pe site-ul nostru.